کمیسیون برابری فرصتهای شغلی در آمریکا پس از سه سال تحقیق در خصوص تبعیض در محل کار، از ACTIVISION بلیزارد شکایت کرد. این آژانس در تاریخ 15 ژوئن نامهای به اکتیویژن ارسال کرده، تقریبا یک ماه قبل از صدور شکایت از طرف وزارت کار و مسکن کالیفرنیا، و طبق گزارش استریت وال استریت ژورنال، طرفین از آن زمان در حال مذاکره هستند.
پس از اعلام شکایت، ACTIVISION به صورت مطبوعاتی از توافق با این آژانس فدرال خبر داد. ای توافق شامل ایجاد صندوقی 18 میلیون دلاری برای جبران آسیب به مدعیان واجد شرایط میشود و هرگونه پول باقیمانده به خیریه اهدا میشود.
ایجاد نرمافزار و برنامههای آموزشی برای بهبود شیوه برخورد در محل کار نیز جزو این قرارداد است. وعدههای دیگری نیز از سوی اکتیویژن داده شده است که شامل بهروزرسانی سیاستها و آموزشهای مربوط به محل کار میشود.
بابی کوتیک، مدیرعامل اکتیویژن اعلام کرده است که در اکتیویژن جایی برای تبعیض، آزار و اذیت و نابرابری وجود ندارد و از کارکنانی که شجاعانه تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند، تشکرکرد. او همچنین بابت اتفاقات نامناسبی که افتاد عذرخواهی کرد و تهعد بست که اکتیویژن را به یکی از فراگیرترین و محترمترین محلهای کار در جهان تبدیل کند.
Related posts:
- مایکروسافت شرکت Activision را به قیمت 70 میلیارد دلار خریداری کرد
- سایتی چینی تاریخ انتشار و مدت زمان بتای بازی Battlefield 2042 را لو میدهد!
- بازی Marvel Avengers در تاریخ 30 سپتامبر به گیم پس ایکس باکس اضافه میشود!
- ای دیتا لپ تاپ گیمینگ XPG Xenia 15 KC را معرفی کرد؛ قدرتمند و فوق سریع
- سیگیت SSD های جدید Game Drive را برای کنسولهای Xbox Series S/X رونمایی کرد
- از تاریخ انتشار تا سیستمهای مورد نیاز بازی Resident Evil 4 Remake
او اضافه کرد که برای از بین بردن آزار و اذیت و تبعیض در محل کار هوشیار خواهد بود. همچنین از EEOC برای مشارکت و تلاش برای از بین بردن رفتارهای نامناسب در محل کار تشکر کرد.
البته این تازهترین شکایت از زمانی که کالیفرنیا در جولای از کمپانی شکایت کرده است، در 14 سپتامبر شکایتی ناعادلانه از سوی انجمن ارتباط کارکنان آمریکا از طرف کارکنان اکتیویژن مطرح شد و در آگوست سهامداران از این شرکت شکایت کردند.
اخیرا، در 20 سپتامبر اعلام شد که تحقیقاتی انجام میشود و از کوتیک و سایر مدیران درخواست احضار برای تحقیقات کردند. همچنین، شکایت از سوی DFEH کالیفرنیا نیز هنوز برقرار است.