سیستم های رندرینگ، گیمینگ، لپ تاپ ها و … از چند ترکیب استفاده می کنند. تمامی آنها به سخت افزارهای سه کمپانی یعنی Intel، NVIDIA و AMD مجهز هستند. تفاوت این ترکیب ها، در لپ تاپ های مخصوص بازی به مراتب مشهود است. به نظر شما گیمرها کدام لپ تاپ های گیمینگ را خریداری می کنند؟ مدل های مبتنی بر سخت افزارهای AMD و یا ترکیب انویدیا و اینتل؟
در سال های اخیر AMD نتوانسته است تا در بخش لپ تاپ های گیمینگ و رندرینگ، حریف سخت افزارهای Intel و NVIDIA بشود. با این وجود این کمپانی در ماه های اخیر، کارت های گرافیک سری Radeon RX 6000M را در کنار پردازنده های Ryzen 5000H برای لپ تاپ های مخصوص بازی ارائه کرده است که شرکت هایی نظیر HP، ASUS، MSI و ACER مدل هایی را با این ترکیب معرفی کرده اند.
Related posts:
- اینتل مشکل CPU های جدید با بازیهای مبتنی بر Denuvo DRM را در ویندوزهای 11 و 10 برطرف کرد
- پردازندههای ورک استیشن Readies Xeon W-2500 به زودی در بازار!
- اینتل: AMD در مورد پردازنده های Ryzen 7000 به کاربران دروغ میگوید!
- اینتل بدون سر و صدا پردازنده 16 هستهای Core i7-14790F را رونمایی کرد
- نسل بعدی کنسول Xbox بزرگ ترین جهش فنی در طول تاریخ کنسولهای را خواهد داشت!
- مشخصات کنسول PlayStation 5 PRO منتشر شد!
در سال های اخیر تنها چند مدل انگشت شمار از لپ تاپ های گیمینگ با قطعات AMD، یعنی پردازنده های Ryzen و کارت های گرافیک Radeon وارد بازار شدند. اما با توجه به توان سخت افزارهای جدید شرکت AMD، کمپانی های بیشتری برای تولید لپ تاپ های مخصوص بازی با این شرکت وارد همکاری شده اند.
در حالی که رقابت بین سازندگان سخت افزار به شدت ادامه دارد، گزارش ها از بازارهای جهانی حاکی از آن هستند که علی رغم معرفی چندین مدل جدید از لپ تاپ های گیمینگ با سخت افزارهای AMD، گیمرها و کاربران به خرید لپ تاپ های مبتنی بر سخت افزارهای Intel و NVIDIA تمایل بیشتری نشان می دهند. به بیان ساده تر، فروش لپ تاپ های گیمینگی که از سخت افزارهای NVIDIA و Intel استفاده می کنند، همچنان بسیار بیشتر از مدل های مبتنی بر AMD است.
این در حالی است که حتی قیمت تمام شده لپ تاپ هایی که از کارت گرافیک و پردازنده های AMD بهره می برند، مقداری کمتر از مدل هایی است که از ترکیب سخت افزارهای NVIDIA و Intel استفاده می کنند. به هر حال در چند سال اخیر، ترکیب انویدیا و اینتل همواره پیروز بوده و شاید زمان زیادی برای نزدیک شدن گیمرها و کاربران به لپ تاپ های مبتنی بر سخت افزارهای AMD نیاز است.
به هر حال باید گفت که در مناطقی از جهان نظیر آمریکا و اروپا و حتی کشور ژاپن، 70 تا 90 درصد از تمامی لپ تاپ های گیمینگ فروخته شده از سخت افزارهای انویدیا و اینتل استفاده می کنند. باید دید که آیا در آینده AMD می تواند این ترکیب قدرتمند را شکست دهد یا خیر.