این روزها شاهد اخباری حیرت انگیز هستیم؛ از اعلام رسمی حساب توییتر شرکت 3DFX برای بازگشت به بازار کارتهای گرافیک گرفته تا خبر غیر منتظره ورود مجدد نام تجاری و شرکت ATI Technologies برای تولید کارتهای گرافیک. آیا این دو خبر واقعیت دارند؟
در روزهای اخیر حسابی منتسب به شرکت 3DFX که سالها پیش اعلام ورشکستگی کرده بود، خبر از ورود مجدد این شرکت به بازار کارتهای گرافیک داده بود. با کمی تحقیق متوجه شدیم که این حساب جعلی بوده و کمپانی 3DFX که سالها پیش اعلام ورشکستگی کرده و انویدیا مالک دستاوردهای آن شده است، قصد بازگشت به بازار را ندارد.
در همین روزها حساب توییتری که ادعا میکرد متعلق به شرکت ATI Technologies یا همان ATI Radeon است ادعایی مشابه را مطرح کرده است. این حساب ادعا کرده است که این کمپانی در تاریخ 1 اکتبر اولین محصول جدید خود را معرفی کرده و سپس روانه بازارهای جهانی میکند. این توییت نیز به نوبه خود کاملاً اشتباه و دروغ است. علت چیست؟ شرکت ATI Technologies در سال 2006 توسط کمپانی Advanced Micro Devices (AMD) خریداری شد. در نتیجه ATI هیچگاه ورشکست نشده و تعطیل نشد.
Related posts:
- رقابت جدید آغاز شد: Radeon RX 6900 XTX در برابر RTX 3090 SUPER قد علم کرد
- گزینه ارزان قیمت برای بازی و رندرینگ: BIOSTAR Radeon RX 6600 معرفی شد
- آخرین درایور کارت گرافیک AMD به شماره Adrenalin 22.4.2 منتشر شد
- کارت گرافیک Radeon RX 6300 ارزان قیمت و اقتصادی، در راه است
- تست و بررسی کارت های گرافیک AMD و NVIDIA در بازی F1 2022
- کارتهای گرافیک AMD Radeon RX 6000 به طور رسمی ارزان شدند!
Advanced Micro Devices (AMD) در سال 2006 شرکت کانادایی ATI-Technologies یا همان ATI Radeon را خریداری کرد. AMD تا سال 2010 به استفاده از نام تجاری ATI ادامه داده اما سپس تنها نام Radeon را تا به امروز در کارتهای گرافیک خود استفاده میکند. در نتیجه دیگر اثری از نام ATI وجود ندارد. کمپانی ATI به طور کامل به بخشی از شرکت AMD مبدل شده و امکان تولید محصول مجزا توسط آن وجود ندارد.
شرکت AMD نیز بدون شک نیازی به زنده کردن نام تجاری ATI نداشته و به هیچ وجه قصد بازگرداندن نامی را به بازار ندارد که سالها پیش و به زحمت از ذهن کاربران پاک کرده است. همین حالا هم بسیاری از کسانی در دنیای سخت افزار مشغول به کار بوده و اطلاعات محدودی دارند، کارتهای گرافیک ساخت AMD را به نام ATI میشناسند که این مسئله کاملاً غلط و اشتباه است.